Magic Holidays
1989

     

 

 
             
                         
   
                         
                         
                         
 

 

 
 
 Grčka
   Nea Peramos
   Nea Iraklica
   Kavala
   Thassos

   Kassandra

   Skion Palace

   Sithonia

   Gerakini

   Trikorfo Beach

   Pilion

   Agios Ioannis
   Kala Nera
 

 Srbija

  Đerdapska klisura

 Bugarska

  Albena

 Crna gora

  Ada Bojana

 Hrvatska

 Dubrovnik
 
 
  
 

 Italia

   Livigno
   Pinzolo
   Madonna di C.
 

 Bugarska

   Borovec
   Bansko
 
 Srbija
   Stara Planina
 

 

 

Letovanje 2o19 - First Minute

     

GRČKA 2o19

     
   

Volos - Pilion 2o19

       

First Minute

     
                       
                       
   

Oblast Magnezija, poluostrvo Pilion kod Volosa prosto ima sve... U takvim razmerama da može da se turistički “otcepi“... Dakle, raskošno zelenilo se u slapovima razbacuje do “potapanja“ u morske vode kroz nepregledne maslinjake, voćnjake, šume četinara i platana, cvećnjake na svim visinama... od 0 do 1471 metar... “Spoljna“ strana poluostrva – Istočni Pilion je načisto „dramatična“... nestvarne vizure na sve strane... dolaženje serpentinama koje Vas prosto „survaju“ do obale u iznenađenje jače od migrene... kad Vas „raspali“ po čulima izgledom Agios Ioannisa... plažama... o hotelima i da ne govorimo... Čitav masiv je načičkan sa 24 piktorekstna sela, zakačena u gornje padine planine, prepuna turista u svako godišnje doba... Na vrhu je skijaški centar, gde, nećete verovati, ima skijanja do aprila... i dok skijate imate na obe strane pogled gde Vam „namiguje“ sinje more. Onda, u „dnu“ zaliva, Volos, uvaljen u visoke obronke Piliona, veliki ali zaista prelep grad... Da ostanete nekoliko dana jer... Da se prošetate impresivnom promenadom uz rivu... Bezbroj taverni sa „morskim bezobrazlucima“... levo, i marina sa milion brodica i jahti sa desne... Ili sledećom paralelnom ulicom, da se obeznanite od kupovine svega... Da se naskitate do sitnih jutarnjih sati po klubovima i kafićima... MAGIC je Pilion smestio u UNIKATE...
Na dvadesetak kilometara od Volosa, kad Vas grad „smori“, Vi brzom brzinom za 15 minuta pobegnite na drugu "planetu"...
Kala Nera je bajkovito mestašce razmešteno duž mora, u „tunelima“ drvoreda čije se krošnje nadvijaju nad plažom pa eto Vama ono što nam večito tražite – zelenilo na plaži (ima li zelenila na plaži? – evo ima!). Nekoliko ulica koje prate paralelno šetalište uz more, puno taverni, kafića, nekoliko samoposluga, nešto manjih prodavnica i divna plaža... Ako se okrenete leđima moru, onda će te uživati u velelepnim zelenim visovima Pilona... U okolini Kala Nere za small avanturiste, ima nekoliko jedinstvenih poludivljih plaža... XXL avanturisti nek se jave kasnije...

     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
                     
         
         
         
      Google map  
         
         
         
         
         
         
         
       
       
       
       
       
      Kala Nera na filmu  
         
         
         
         
         
         
 
Kliknite za galeriju
       
                         
                         
   

 LETOVANJE 2o19

 

Zapadni Pilion

 

West Pelion

 

GRČKA 2o19.

   
                         
                         
 

Hotel AGELIS

   

Hotel AGELIS

 

Kala Nera

 
 
 

   

 

Google map

   
                 
 

u mirnom del Kala

   

Hotel Agelis se nalazi u mestu Kala Nera, na cca 20 metara od plaže. Nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i balkonima koji gledaju na zaliv ili na vrt. Doručak se služi u elegantnoj trpezariji u bife varijanti.
Zvučno izolovane sobe hotela Agelis imaju drvene podove, nameštaj od tamnog drveta i tkanine u toplim bojama. Opremljene su TV-om i mini-barom. Svaka soba sadrži sofu i trpezariju. U snek baru možete uživati u pićima i laganim obrocima. Svi gosti dobijaju piće u znak dobrodošlice.
Ponuda hotela obuhvata besplatne suncobrane i peškire za plažu. Na raspolaganju vam je i posluga u sobi, a besplatno korišćenje brdskih bicikala moguće je na zahtev. U foajeu hotela na raspolaganju je laptop koji možete besplatno koristiti. Do tradicionalnih ribljih taverni i kafea možete stići pešice za 3 minuta. Recepcija radi 24 sata dnevno. Osoblje recepcije govori više stranih jezika i može vam pomoći da organizujete aktivnosti poput planinarenja i jahanja, kao i izlete brodom do ostrva Skiathos. Do živopisnog sela Milijes ima 6 km. Hotel je udaljen 18 km od grada Volosa i 33 km od ski centra Pelion. Nacionalni aerodrom Nea Anhialos se nalazi na 40 km od hotela, a usluga aerodromskog prevoza je dostupna uz doplatu.


Broj smeštajnih jedinica: 17
 

   
  Nere...        
 

vrlo blizu prelepe

       
 

plaže... cca 20m

       
           
           
           
  vrlo blizu:        
 

tržnicama...

       
 

pekarama...

       
 

restoranima...

       
          Kliknite za uvećanje  
           
     

Ako želite više informacija:

         
     

www.agelishotel.com

         
                   
 

Kliknite za galeriju
     
Hotel Agelis na film
u
 
  Book on-line                  

Neobavezujući
upit za rezervaciju

 
 

Leto 2o19

Dinarski deo cene aranžmana: 4800 din. po osobi (odrasli i deca)
+ Cena po osobi za 10(BB) noćenja sa doručkom u EUR / dinarska protivvrednost; BEZ PREVOZA;
Moguć izbor 5; 10; 15 ili 20 noćenja;

U varijanti sopstvenog prevoza moguć je slobodan izbor termina i dužine boravka uz potvrdu hotela.

 
Smeštaj- sobe broj
ležaja
max
osoba
Servis maj
18
maj
28
jun
7
jun
17
jun
27
jul
7
jul
1
7
jul
2
7
avg
6
avg
1
6
avg
2
6
sep
5
sep
15
sep
25
Standard

2

2 (+1)

BB

295 320 330 335 345 355 360 368 380 380 356 320 315 310
Superior

2

2 (+1)

BB

345 370 380 385 395 405 410 420 430 430 406 370 365 360


BESPLATNO:
(+1) osoba =
Dete do 4,99 godina starost (deli ležaj) i plaća samo dinarski deo cene aranžmana; WiFi; Air condition; Public parking;
 

NAPOMENA:
U slučaju da želite rezervaciju smeštaja bez doručka, cena se umanjuje za 60 evra po osobi za smenu;
 

 
                         
                         
                         
                         
   

 VAŽNE INFORMACIJE

Zapadni Pilion

Wast Pelion

 

Letovanje 2o19.

   
                         
 

Napomene

  U hotele, apartmane i studija se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Posteljina se menja jednom na polovini smene u apartmanima i studijima. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.      
                         
     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

               
     

Kada je rezervisan paket sa prevozom: Prevoz autobusom turističke klase na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš --- Volos --- Niš/Beograd/Novi  Sad sa pratiocem grupe;
smeštaj na bazi usluga za izabrani termin prema tabeli sa 10, 15 ili 20 noćenja;
Servis predstavnika agencije (ino partnera), troškove organizacije, rezervacije i troškove izvođenja programa;

     
                         
     

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

             
      Zdravstveno osiguranje koje nije obavezno. Putnici koji imaju svoje polise ili kartice zdravstvenog osiguranja koje pokriva evropske zemlje nisu obavezni da plaćaju ovo osiguranje.
Promene na aranžmanu, 950 DIN po promeni, ostale individualne i nepomenute troškove.
     
                         
     

PREVOZ:

                 
      Za rezervisan paket sa prevozom: Prevoz udobnim turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš --- Volos --- Niš/Beograd/Novi Sad. Polasci su dan ranije u odnosu na objavljene datume u programu: iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam u 15.00h, iz Beograda u 17.00h sa parkinga kod buvlje pijace (Novi Beograd), iz Niša sa parkinga kod Narodnog pozorišta za minimum 15 prijavljenih putnika. Za manji broj prijavljenih putnika polazak iz Niša je sa naplatne rampe Nais. Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Magic Holidays zadržava pravo da pet dana pred polazak na put otkaže svaki polazak pojedinačno u organizovanom prevozu kao i u sopstvenom prevozu, ili da prevoz organizuje u saradnji sa partnerskim agencijama a tada nisu garantovani brojevi sedišta i moguća su presedanja u Grčkoj u drugi autobus ili transfer manjim prevoznim sredstvima (automobilima, minibusevima).      
                         
     

CENA PREVOZA:

                 
     

Volos: Povratna autobuska karta do Volosa po osobi 85 eur iz Novog Sada, 75 eur iz Beograda i 65 eur iz Niša, Leskovca, Vranja… Deca do 10 godina starosti uživaju 10% popusta i imaju sedište u autobusu (za decu do 3 godine starosti nije obavezno plaćati prevoz, ali u tom slučaju nemaju sedište u autobusu). Cena karte u jednom pravcu je 60 EUR. Transfer Volos / hoteli i apartmani na zapadnoj obali Piliona (kala Nera) / Volos po osobi 38 eur.

     
                         
     

SOPSTVENI PREVOZ

                 
     

Proverite rutu putovanja za Volos

             
                         
     

NAPOMENA:

                 
     

Ukoliko maloletna deca putuju bez pratnje roditelja obavezna je saglasnost oba roditelja overena u opštini. Ukoliko putuje sa jednim roditeljem obavezna je saglasnost drugog roditelja. Saglasnost obavezno raditi u dva primerka, jedan za pratioca i jedan za našu granicu. Za maloletnu decu razvedenih roditelja potrebna je fotokopija sudskog rešenja o staranju deteta. U apartmane i studia se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja osim u hotelima sa četiri i više zvezdica. Sve eventualne štete načinjene tokom boravka u vilama/hotelima gosti plaćaju na licu mesta prema uslovima koje odredi menadžment vile/hotela.

     
                         
 

Rezervacija / prijava za putovanje

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

                 
    Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja za devize na dan uplate.
Moguće je plaćanje u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. uz zaračunavanje troškova servisiranja kredita u visini referentne kamatne stope NBS.
     
                         
      Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak do pune cene aranžmana 20 dana pre polaska na put.
Administrativnom zabranom sa platnog spiska.
Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 10% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita i uplate od banke koja je odobrila kredit.
     
                         
      Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja i Program putovanja agencije Magic Holidays, pohranjeni u APR-u.   Povratak na izbor hotela  
                      Povratak na vrh strane  
                         
                         
 

   

               

 

 
                   
                   
                         
  C) 1996-2016. Copyright Magic Holidays.              

Developed by: Infotrend

 
                         
 

MAGIC HOLIDAYS
Serbia, Belgrade, Majke Jevrosime str. 28.
tel/fax: (+381/11) 3237/563, 3342/220, GSM: +381-63/255-609
E-Mail: magicbeg@eunet.rs
Skype: Magic_Holidays_Belgrade
Viber: +38163255609

Broj licence: OTP 71/2016