Magic Holidays
1989

     

 

 
             
                         
   
                         
                         
                         
 

 

 
 
 Grčka
   Thassos
   Kavala
   Nea Iraklica
   Nea Peramos
   Pieria
   Makrygialos

   Kassandra

   Skion Palace

   Sithonia

   Gerakini

   Trikorfo Beach

   Pilion

   Agios Ioannis
   Kala Nera
 

 Bugarska

   Albena

 Crna gora

   Ada Bojana

 Hrvatska

   Dubrovnik
 
 

Letovanje 2o18 - First Minute 

     

GRČKA 2o18

     
   

Grčka - First Minute 2o18

       

Volos - Pilion

     
                       
   

Oblast Magnezija, poluostrvo Pilion kod Volosa prosto ima sve... U takvim razmerama da može da se turistički “otcepi“... Dakle, raskošno zelenilo se u slapovima razbacuje do “potapanja“ u morske vode kroz nepregledne maslinjake, voćnjake, šume četinara i platana, cvećnjake na svim visinama... od 0 do 1471 metar... “Spoljna“ strana poluostrva – Istočni Pilion je načisto „dramatična“... nestvarne vizure na sve strane... dolaženje serpentinama koje Vas prosto „survaju“ do obale u iznenađenje jače od migrene... kad Vas „raspali“ po čulima izgledom Agios Ioannisa... plažama... o hotelima i da ne govorimo... Čitav masiv je načičkan sa 24 piktorekstna sela, zakačena u gornje padine planine, prepuna turista u svako godišnje doba... Na vrhu je skijaški centar, gde, nećete verovati, ima skijanja do aprila... i dok skijate imate na obe strane pogled gde Vam „namiguje“ sinje more. Onda, u „dnu“ zaliva, Volos, uvaljen u visoke obronke Piliona, veliki ali zaista prelep grad... Da ostanete nekoliko dana jer... Da se prošetate impresivnom promenadom uz rivu... Bezbroj taverni sa „morskim bezobrazlucima“... levo, i marina sa milion brodica i jahti sa desne... Ili sledećom paralelnom ulicom, da se obeznanite od kupovine svega... Da se naskitate do sitnih jutarnjih sati po klubovima i kafićima... MAGIC je Pilion smestio u UNIKATE... Avantura sa dramom ili dramatična avantura (radosna vest je da traje od 30–85 minuta) je dolazak u Agios Ioannis. U svakom pogledu... Serpentinasti a dobar put,(radosna vest br 2: isti “skraćen” novom vezom za 12 km) dramatične izmene: pitomina obale mora – uspon na gore čak do “neba“ kroz sela „kao kulise“ za „ruralne“ Holivud filmove – pa odjednom železnica – ne zna se odkud – pa kraj uspona... ski staze... svašta... i onda ruke na okice - put “kidiše“ na more ponovo ali... tamo negde dole... a zeleno zeleno zeleno... ko je rekao da je Grčka „gola“ ?
I kad se zaustavite na parkingu, pa prođe kritičnih 5 do 43 sekunde dok dođete sebi... U vidokrugu: voda, pesak, šuma, nebo, kuće i hoteli... rajsko okruženje...

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
                   
       
       
         
         
      Google map  
         
         
         
         
         
       
      Pelion na filmu  
         
         
         
         
         
         
      Google map  
         
         
         
         
         
                         
                         
   

LETOVANJE 2o18

 

Istočni Pilion

 

Hotel za znalce

 

GRČKA 2o18

   
                         
                         
 

Boutique Hotel
KENTRIKON

REPRIZA

U centru Agios Ioannisa


Savršen izbor...
za sve koji vole lepe sobe...

   

Boutique Hotel KENTRIKON

 

Kliknite za uvećanje

 
     

 

Google map

   
               
     

U zaturenom parčencetu prirode, po sred - kao slika lepog Agios Ioannisa, taaamo, na Istočnom Pilionu porodica sagradila hotel. Pa ga onda pažljivo dopunila sa nekoliko depadansa. Boutique hotel Kentrikon zauzeo centar mesta, dešavanja, života, plažiranja... Na levo i desno 4 marketa, 6-8 taverni (zavisi od godine), desetak kafića, 2-3 „plažna“ noćna polovnjaka (pola kafić-po danu, pola klub-po noći), Ispred, kad malo izvirite (dva’es metara...) promenada. Kentrikon se „rodio“ srećan, pošto može da vas „vabi“ sa tri plaže do kojih je moguće peške a koje su stalno u „ratu“ oko izbora za „mis“. Ispred hotela je „gradska“ plaža, Društveni prostori hotela su prosto mamac za svakog ištećeg intime, topline, miline počev od male i prijatne recepcije do baštice. U raskošnom, negovanom vrtu, za kaficu, ako se recimo  „raspustite“ (ništa moram, ništa žurim, ništa što neću). U hotelu kao i u mestu vlada potpuno domaćinska, takoreći komšijska atmosfera ukoliko niste baš mnoooogo ljuti na život i sve u vezi istog. Smeštaj je rasporedjen u nekoliko zgrada koje su jedna pored druge. Neke sobe imaju pogled na more a neke pogled na vrt i delimični pogled na more.
Standardne sobe su tradicionalno našminkane u opremi i dizajnu, ne „puvaju“ se baš prostorom ali, možda i nije uvek najbitnije kakva i kolika je soba kada je leto. Superior sobe imaju moderniji nameštaj i uopšte malo više pripadaju današnjem dobu, a isto takei su i executive sobe. Doručak je bife ukoliko u hotelu ima više od 30% gostiju ili bogat kontinentalni kod manjeg broja turista. Nije moguće birati sprat, pogled i broj sobe.

   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
                   
     

Ako želite više informacija:

           
     

www.bungalows-kentrikon.com

           
                   
 
Kliknite za galeriju
     
Kentrikon na filmu 1
Kentrikon na filmu 2
Kontrikon na filmu 3
 
     
     
     
     
     
 

Book on-line

                 

Neobavezujući
upit za rezervaciju

 
 

Dinarski deo cene aranžmana: 4800 din. po osobi (odrasli i deca)
+ Cena po osobi za 10 (BB) noćenja sa doručkom u EUR / dinarska protivvrednost; BEZ PREVOZA;
Moguć izbor 5; 10; 15 ili 20 noćenja;

U varijanti sopstvenog prevoza moguć je slobodan izbor termina i dužine boravka uz potvrdu hotela.
 
Servis BB
Sobe
broj
ležaja
min
osoba
max
osoba
maj
1
7
maj
27
jun
6
jun
1
6
jun
26
jul
6
jul
16
jul
26
avg
5
avg
15
avg
25
sep
4
sep
1
4
sep
24
Standard

2

2

2 (+1)

363 383 444 464 484 538 575 600 600 585 464 444 344 306
Superior

2

2

2 (+1)

426 446 556 576 586 656 709 744 744 725 536 516 394 325
Executive

4

4

4 (+1)

343 363 428 448 468 478 514 538 538 527 448 428 335 316


BESPLATNO:
(+1) osoba = Dete do 4,99 godina starost (deli ležaj) i plaća samo dinarski deo cene aranžmana;
WiFi; Air condition; Public parking;
 

POPUST
(+1) osoba = Dete od 5 do 11.99 godina starosti sa dve odrasle osobe uživa 50% popusta i deli ležaj;
 

Obavezan je 'dress code' za vreme obroka u restoranu hotela.
 
                         
                         
                         
                         
    VAŽNE INFORMACIJE  

Istočni Pilion

  East Pelion  

Letovanje 2o18

   
                         
 

Napomene

  U hotele, apartmane i studija se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Posteljina se menja jednom na polovini smene u apartmanima i studijima. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja.      
                         
     

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

               
     

Kada je rezervisan paket sa prevozom: Prevoz autobusom turističke klase na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš --- Volos --- Niš/Beograd/Novi  Sad sa pratiocem grupe;
smeštaj na bazi usluga za izabrani termin prema tabeli sa 10, 15 ili 20 noćenja;
Servis predstavnika agencije (ino partnera), troškove organizacije, rezervacije i troškove izvođenja programa;

     
 
     

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

             
      Turističku taksu koja se plaća na recepciji hotela.
Zdravstveno osiguranje koje nije obavezno. Putnici koji imaju svoje polise ili kartice zdravstvenog osiguranja koje pokriva evropske zemlje nisu obavezni da plaćaju ovo osiguranje.
Promene na aranžmanu, 950 DIN po promeni, ostale individualne i nepomenute troškove.
     
                         
     

PREVOZ:

                 
      Za rezervisan paket sa prevozom: Prevoz udobnim turističkim autobusom na relaciji Novi Sad/Beograd/Niš --- Volos --- Niš/Beograd/Novi Sad. Polasci su dan ranije u odnosu na objavljene datume u programu: iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam u 15.00h, iz Beograda u 17.00h sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana) iz Niša sa parkinga kod Narodnog pozorišta za minimum 15 prijavljenih putnika. Za manji broj prijavljenih putnika polazak iz Niša je sa naplatne rampe Nais. Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.Minimalan broj prijavljenih putnika po svakom pojedinačnom polasku je 35. Magic Holidays zadržava pravo da pet dana pred polazak na put otkaže svaki polazak pojedinačno u organizovanom prevozu kao i u sopstvenom prevozu, ili da prevoz organizuje u saradnji sa partnerskim agencijama a tada nisu garantovani brojevi sedišta i moguća su presedanja u Grčkoj u drugi autobus ili transfer manjim prevoznim sredstvima (automobilima, minibusevima).      
                         
     

CENA PREVOZA:

                 
     

Volos: Povratna autobuska karta do Volosa po osobi 85 eur iz Novog Sada, 75 eur iz Beograda i 65 eur iz Niša, Leskovca, Vranja… Deca do 10 godina starosti uživaju 10% popusta i imaju sedište u autobusu (za decu do 3 godine starosti nije obavezno plaćati prevoz, ali u tom slučaju nemaju sedište u autobusu). Cena karte u jednom pravcu je 60 EUR. Transfer Volos / hoteli i apartmani na istočnoj obali Piliona (Agios Ioannis; Papa Nero; Damouchari) / Volos po osobi 48 eur.

     
                         
     

SOPSTVENI PREVOZ

                 
     

Proverite rutu putovanja za Volos

             
                         
     

NAPOMENA:

                 
     

Ukoliko maloletna deca putuju bez pratnje roditelja obavezna je saglasnost oba roditelja overena u opštini. Ukoliko putuje sa jednim roditeljem obavezna je saglasnost drugog roditelja. Saglasnost obavezno raditi u dva primerka, jedan za pratioca i jedan za našu granicu. Za maloletnu decu razvedenih roditelja potrebna je fotokopija sudskog rešenja o staranju deteta. U apartmane i studia se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi u Grčkoj su gotovo uvek na rasklapanje, manjih dimenzija od standardnog ležaja osim u hotelima sa četiri i više zvezdica. Sve eventualne štete načinjene tokom boravka u vilama/hotelima gosti plaćaju na licu mesta prema uslovima koje odredi menadžment vile/hotela.

     
                         
 

Rezervacija / prijava za putovanje

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

                 
    Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja za devize na dan uplate.
Moguće je plaćanje u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2018. uz zaračunavanje troškova administriranja/obrade i servisiranja kredita u visini referentne kamatne stope NBS.
     
                         
      Rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak do pune cene aranžmana 20 dana pre polaska na put.
Administrativnom zabranom sa platnog spiska.
Kreditom poslovnih banaka po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji. Prilikom prijave uplaćuje se depozit od 10% ukupne vrednosti aranžmana koji se vraća po odobravanju kredita i uplate od banke koja je odobrila kredit.
     
                         
      Magic Holidays ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja i Program putovanja agencije Magic Holidays, pohranjeni u APR-u.   Povratak na izbor hotela  
                      Povratak na vrh strane  
                         
                         
 

   

               

 

 
                   
                   
                         
  C) 1996-2016. Copyright Magic Holidays.              

Developed by: Infotrend

 
                         
 

MAGIC HOLIDAYS
Serbia, Belgrade, Majke Jevrosime str. 28.
tel/fax: (+381/11) 3237/563, 3342/220, GSM: +381-63/255-612
E-Mail: magicbeg@eunet.rs
Skype: Magic_Holidays_Belgrade
Viber: +38163255612

Broj licence: OTP 71/2016